۱۳۹۴ اسفند ۲۴, دوشنبه

#‏ایران ‫#‏فلسفه ‫#‏آجیل ‫#‏چهارشنبه_سوری

#‏ایران #‏فلسفه #‏آجیل #‏چهارشنبه_سوری


در گذشته پس ار پایان آتش‌افروزی، اهل خانه و خویشاوندان گرد هم می‌آمدند و آخرین دانه‌های نباتی مانند:
تخم هندوانه، تخم کدو، پسته، فندق، بادام، نخود، تخم خربزه، گندم و شاهدانه را که از ذخیره زمستان باقی مانده بود، روی آتش مقدس بو داده و با نمک تبرک می‌کردند و می‌خوردند.
 آنان بر این باور بودند که هر کس از این معجون بخورد، نسبت به افراد دیگر مهربان‌تر می‌گردد و کینه و رشک از وی دور می‌گردد. امروزه اصطلاح نمک‌گیرشدن و نان و نمک کسی را خوردن و در حق وی خیانت نورزیدن، از همین باور سرچشمه گرفته‌است
******************
#ایران #درگذرتاریخ #تلگرام  #کانال_تلگرام #فیس_بوک #گوگل_پلاس #وبلاگ #پیج 
#iran#  thran  #تهران #ایران #قوچان #بلوچستان #بندرعباس #کرمان #مهاباد #اهواز #اراک  #تهران #کرج #اصفهان #کرمانشاه #شیراز #تبریز #رشت #آبادان #اردبیل #مهاباد #سنندج ##زاهدان‫#‏شیراز‬ ‫#‏تهران‬ ‫‬ ‫#‏اصفهان‬ ‫#‏مشهد‬ ‫#‏تبریز‬ #‏قزوين‬، ‫#‏تنكابن #ایرانشهر #ساری #خوزستان #دزفول
‏‫#استان #دماوند #شهرستان #اسلامشهر #شهرستان  #فیروزکوه #پردیس #ری #رباط‌کریم #شمیرانات #ورامین #پاکدشت #شهریار #ملارد #قرچک 
#استان_تهران #دماوند#شهرستان#اسلامشهر #فیروزکوه #پردیس #ری #رباط‌کریم #شهرستان شمیرانات #شهرستان_تهران #ورامین#پاکدشت #شهرستان# پیشوا #شهریار#ملارد# قدس#بهارستان #قرچک

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر